Sepette 0 ürün bulunuyor.
ÜCRETSİZ Kargo
Müşteri Hizmetleri : +90 537 927 04 43
Sepette 0 ürün bulunuyor.
Piyasada okadar çok çeşitli cihaz var ki hangi su arıtma cihazı tavsiye edilmeli başlı başlına profesyonellik gerektiren bir konu oldu. Biz zaten satışa sunduğumuz ürünlerde müşterilerimizin minimum maliyetle maksimum faydalanabileceği ürünleri tercih ediyoruz. Dünya pazarını ve Türkiye pazarını tahlil ederek o an için en uygun ürünleri tüketicinin beğenisine sunmaya gayret ediyoruz. Ortalama Türkiye'deki her çeşit su kalitesine hitap eden ürünler getiriyoruz. Buna göre bizim su arıtma cihazı için tavsiyelerimizde genelleme yapmak pek mümkün değil.
Öncelikle müşterimizin musluğundan akan suyu tanıması gerekiyor. Suyun özelliklerine göre cihaz seçimi doğru bir karar olacaktır. Su kalitesi yüksek olan bölgelerde üçlü tip (sediment tutucu, granül aktif karbon, blok aktif karbon) basit filtrasyon cihazı yeterli olacaktır. Bu bölge için en iyi su arıtma cihazı budur, antioksidan filtre kullanılarak su kalitesi daha da yükseltilebilir. Burada reverse osmosis sistemi kullanmak oldukça gereksiz olacağı gibi ekstra maliyet de getirecektir. Şebekede yoğun kirliliklerin mevcut olduğu bölgelerde ise reverse osmosissistemlerinin tercih edilmesi gereklidir. Reverse osmosis sistemlerinden sonra ise suya mineral kazandırıcı tatlandırıcı bir alkali filtre kullanmak lüks değil gereklilikdir. Türkiye'deki ilk alkali filtrelerin satışını gerçekleştiren firmamız sayesinde yavaş yavaş reverse osmosis sitemlerinde alkali filtreler standart haline gelmeye başlamıştır. Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu mineralleri sudan karşılaması önemli bir konudur.
Su arıtma cihazı tavsiyemiz kişinin ihtiyaçları ile alakalı olduğu gibi biraz da bütçeyle ilişkisi vardır. Mutfağı dar olan kapalı tip kompakt kasalı sistemleri tercih edebilir. Tezgahaltında daha az yer kaplaması ile sevilen cihazlardır. Yer önemli değil, görüntüye de pek önem vermem diyorsanız ve de bütçeniz de kısıtlıysa açık kasalı sistemler sizin için daha uygun olacaktır. Bir diğer husus da cihazların pompalı ya da pompasız oluşudur. Pompalı cihazlar basıncı yetersiz olan suyu basınçlandırarak membran gözeneklerinden rahat geçişini sağlamaktadır. Şebeke basınçları çoğu bölgelerde pompasız cihazların çalışması için yeterlidir. Şebeke sisteminin uç noktalarında ve hidrofor olmayan yüksek katlı binalarda basınç problemi yaşanabilmektedir. Eğer böyle bir bölgede ikamet ediyorsanız pompalı cihaz tercih etmelisiniz. Bunun dışında pompalı cihaz satın almanız ekstra para harcamanızın yanında yüksek basınçlardan kaynaklanabilecek cihaz arızalarına da neden olabilmektedir. Pompalı cihazın su kalitesine bir etkisi yoktur, yeterli basınçta pompasız cihazlar da aynı kalitede suyu üretebilmektedir. Doğru tercihi yapmanız gereksiz elektrik sarfiyatının da önüne geçecektir.